Siirry sisältöön

Porvoon Valot 2024
OPEN CALL!

Porvoon Valot festivaali järjestetään 9. & 10. helmikuuta 2024 klo 18–21.
Oletko kiinnostumaan osallistumaan Porvoon valoihin vuonna 2024 teoksen tekijänä tai tuottajana?

Onko sinulla valmis idea, jota ei vielä olla Porvoon Valoissa nähty? Onko sinulla ja työryhmälläsi kyky viedä läpi prosessi, jonka lopputuloksena on mielenkiintoinen valo- ja/tai ääniteos Porvoon keskustan alueella?

Visit Porvoo varaa n. 75 000 € valo- ja äänitaideteoksiin, jotka toteutetaan helmikuussa 2024. Tapahtuma kerää yli 20 000 kävijää kahden päivän aikana ja saa runsaasti medianäkyvyyttä.

Esitä meille vapaamuotoisella tavalla idea toteutettavasta teoksesta. Odotamme idean olevan raikas ja kiinnostava, mielellään Porvoohenkinen. Teoksen tarinassa ja toteutustavassa voidaan ammentaa Porvoon historiasta tai nykyhetkestä teemoja. Meille on tärkeää, että teoksilla on syvempi tarina tai merkitys, joka mielellään liittyy Porvooseen.

Aikataulu

Ehdotukset voi lähettää 1.6.2023 mennessä osoitteeseen visitporvoo@porvoo.fi. Käsittelemme kaikki ehdotukset luottamuksellisesti. Pidätämme oikeuden jatkotyöstää ehdotusta yhdessä tekijän kanssa.

Voitte ehdottaa yhden teoksen toteutuksen tai monta ehdotusta. Kokonaisbudjetti kannattaa kuitenkin pitää mielessä, sillä tavoitteena on toteuttaa noin 5–8 teosta eri kohteissa.

Ota yhteyttä

Katarina Broas

Tapahtumapäällikkö