Siirry sisältöön

Porvoon Jokikarnevaalit

Porvoon Jokikarnevaalit järjestetään lauantaina 31.8. klo 14-23.
Tule mukaan viihtymään iloisessa kaupunkitapahtumassa!

Lauantaina 31.8. klo 12–23 järjestetään Porvoon Jokikarnevaalit tapahtuma keskustan alueella. Tapahtuma juhlistaa kesän päättymistä ja ottaa vastaan pimenevät illat valoisan kesän jälkeen.

Jokikarnevaalin ohjelmassa on mielenkiintoista tapahtumaa, markkinatunnelmaa, musiikkia, ulkoilmaelokuvia ja vesi- ja valoaiheinen teos Porvoon joella.

Myyntipaikat tapahtuma-alueella

Puiset myyntikioskit Aleksinpuistossa

Jos haluat vuokrata myyntikioskin (koko n. 2x2m) tapahtumapäivänä, tee varaus verkkokaupassa. Varaus maksetaan heti ja se on sitova. Hinta on 20 € ja se sisältää sähkön sekä kioskin käytön klo 12-23 välisenä aikana. Kioskeja tuodaan Aleksinpuistoon 10 kpl.

Street Food paikat Taidetehtaan rantakadulla

Street food paikat sijoittuvat tänä vuonna Taidetehtaan rantakadulle ja niiden koko on noin 5 x 5 metriä ja hintaan kuuluu voimavirta. Street food paikan hinta on 40 €, ja se lunastetaan verkkokaupasta. Street food paikat on suunniteltu sijoittelultaan niin, että ne palvelevat ulkoilmaelokuvien ja konserttien asiakkaita. Muista ottaa tarvittava määrä omia sähkökaapeleita mukaan sillä rantakadulla on vain muutama sähkösyöttö.

Ohjelma

Porvoon Jokikarnevaalit järjestetään Visit Porvoon, Taidetehtaan säätiö ja kulttuuripalveluiden toimesta.

”Taidetehtaan säätiö on mukana nostamassa Taidetehtaan rantatien tunnettuutta ja tarjolla on monipuolinen kattaus musiikkiesityksiä koko perheelle,” kertoo säätiön asiamies Marika Kettunen.

Kulttuuripalveluiden tuottaja Thomas Weissman tekee yhteistyötä pyöräilevän pianistin kanssa ja suunnitelmassa on musiikkia, jota esitetään pyörän selästä. Pyöräilevä pianisti esiintyy päivän aikana 5 x 30 min.

Jokikarnevaalit tarjoaa mahdollisuuden viihtyä Aleksinpuistossa ja keskustan alueella koko päivän.

Matkailu ja tapahtumat yksikkö koordinoi ja markkinoi kokonaisuutta sekä tuottaa Porvoon joelle näyttävän valo- ja vesishown, joka on veden, valon ja äänen näyttävää leikkiä pimenevässä kesäillassa.

Tule mukaan, ota yhteyttä!

Katarina Broas

Tapahtumapäällikkö

Jan-Christian Forsman

Elinvoima-asiantuntija