Siirry sisältöön
Kungsbackan kotieläinpiha

Lasten Porvoo

Kun kuljet Vanhan Porvoon kapeilla mukulakivikaduilla ja kujilla on olo kuin satukirjan sivuilla seikkailisi. Tutustu koko perheen elämyksiin Porvoossa.

Vanha Porvoo kuin nukkekotikaupunki

Kun kuljet Vanhan Porvoon kapeilla mukulakivikaduilla ja kujilla on olo kuin satukirjan sivuilla seikkailisi. Suloisesta lelukaupasta voit ostaa matkamuistoksi ihan oikean nukkekodin tai nukkekodin t arvikkeita. Lelumuseo herkistää aikuisenkin mielen lapsuuden muisteloihin ja Porvoon museossa historialliset henkilöt heräävät eloon taikanappia painamalla. Runebergin kodissa on lapsille oma leikkialue, joka on auki kesäisin. Vierailu Brunbergin suklaa- ja makeismyymälässäPetriS Chocolate Room:issa ja Pienessä suklaatehtaassa on varmasti jokaisen lapsen mieleen.

Lasten Ilola

Lapsiperheiden suosikkikohde Porvoossa on Ilolan kylä noin 10 kilometriä Porvoon keskustasta itään. Maaseudun idyllissä pääsee tutustumaan Kungsbackan kotieläinpihaan ja suloiseen Postimäen ulkoilmamuseoon

Lasten kanssa puistoon

Lapset rakastavat retkiä. Pakkaa eväskori täyteen herkkuja ja levitä piknikviltti joen rantaan tai leikkipuiston reunalle. Muumileikkipuistossa lapset seikkailevat muumien maailmassa. Ruusupuisto Laivurinkadulla on mielekäs paikka kaikenikäisille lapsille. Puistoalue kokonniemen kärjessä on luonnonkaunis levähdyspaikka ihastuttavalla jokinäkymällä jonka iso nurmikkoalue kutsuu leikkeihin.

Seikkaile Linnamäellä

Kaupungin kupeessa nousee muinainen Linnamäki, jonka kiehtova historia, mäellä risteilevät polut ja vallihautojen yli kulkevat sillat houkuttelevat viikinkileikkeihin. Linnamäki on yksi Uudenmaan suurimmista muinaisjäännöksistä. Siellä on helppo päästää mielikuvitus valloilleen.

Teatteri Soittorasia 

Koko Perheen Teatteri viihdyttää esityksien, tapahtumien ja työpajojen merkeissä. Kesäaikaan kierroksia Vanhassa Porvoossa vaikka itse täti Monikan seurassa. Monipuolista ohjelmaa isoille ja pienille ryhmämatkaajille. Tervetuloa Teatteri Soittorasiaan!

Kulttuuria lapsille Taidetehtaalla

Kulttuuripalvelut tuottavat lapsille, perheille, päiväkodeille ja kouluille korkealaatuisia ja monipuolisia taide- ja kulttuurielämyksiä. Esittävien taiteiden ja muiden tapahtumien lisäksi toimintaan kuuluu taidetyöpajoja ja yhteisötaideteoksia, sekä taidenäyttelyiden oheisohjelmaa. Tutustu Taidetehtaan kulttuurisisältöön.