Siirry sisältöön
Vanha Porvoo

Porvoo kuvauspaikkana

Tunnelmalliset mukulakivikadut ja vanhat puutalot Vanhassa Porvoossa, saaristo ja jokimaisemat tai vehreät kylät ja aukeat peltomaisemat ovat erilaisille tuotannoille upea tausta ja loistava kuvauspaikka. Tuotannolle löytyy erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja paikallisia palveluja, jolla pidät koko tiimin tyytyväisenä. Porvoon kauniit maisemat ja hyvä maine ovat oiva lisä tuotannolle, oli kyseessä päivän kuvaus tai pidempi projekti. Tutustu kuvauspaikkoihin ja ota yhteyttä, kerromme mielellään lisää Porvoon tarjoamista mahdollisuuksista.

Christian Rönnbacka: Hautalehto peli Porvooseen

Ajatus toiminnallisen Porvooseen sijoittuvasta Hautalehto pelistä on muhinut päässäni vuosia, sillä halusin laajentaa kirjasarjan ja tv-sarjan antamaan kokemusta ja tuoda sen matkailijoille koettavaksi Porvooseen.

Olen vuosia toiminut lukijoilleni myös Porvoon matkaoppaana, joka on kirjoissaan ohjannut ihmisiä Porvoon mahtaviin paikkoihin ja vastaillut myös suoraan lukijoille, kun he ovat halunneet käydä jossain syömässä tai kysyneet neuvoa missä käydä kun he ovat ensimmäistä kertaa käymässä Porvoossa.

Etsin pitkään seikkailuapin kehittämiseen sopivaa yhteistyökumppania, jolla olisi riittävät resurssit ja kyky luoda applikaation päässäni pyörivistä ajatuksista. Löydettyäni salolaisen Gavonin, olin iloinen, sillä heiltä löytyi koko skaalan kattava osaaminen. Yhdessä Gavonin kanssa perustimme Join Story Oy:n jossa olemme kehittäneet applikaatiota. Mukaan tulivat myös agenttini Lippo Luukkonen ja luonnollisena osana Antti Hautalehtoa esittävä Mikko Leppilampi.

Sen lisäksi että olemme luoneet jotain uutta, niin kirjallisuuden kylkeen, kuin matkailun saralla, on ollut mahtavaa luoda uusi jatkumo ja liittymäpinta olemassa oleviin tarinoihin, pystyen seikkailun lisäksi tarjoilemaan pelaajalle parasta Porvoota.

Christian Rönnbacka

Kun alkuvaiheessa suoritimme laajaa tutkimustyötä, kävi myös selväksi, että tällaista seikkailua ei ole olemassa. Päälle tullut korona, vahvisti myös ajatusta siitä, että perinteisen pakohuone-kaltaisen pelin tuominen ulos kaduille on järkevää ja sillä on tilaus. Maailmalla on toki olemassa paikkoihin sidottuja matkailuapplikaatioita, mutta ne olivat todella kliinisiä, sillä niistä puuttuivat tarina ja sielu. Kirjailijana ja tarinankertojana tiesin että pystyn  luomaan Porvooseen miniseikkailun, jolla voi liikuttaa ihmisiä matkailun ehdolla.

Seikkailupelin pelaajaa kuljetetaan Tv-sarjasta tuttujen tapahtumapaikkojen läpi. Se tapahtuu ilman aikapaineita, jolloin pelaaja saa hyvän läpileikkauksen Porvoosta ja voivat seikkailun aikana tutustua paikallisiin palveluihin. Halusin myös ohjata pelaajan Länsirannalle, jonne perinteinen vanhan kaupungin turisti ei välttämättä aina löydä.

Inspiroidu ja löydä kiinnostavat kuvauslokaatiot Porvoossa

Porvoosta löytyy historiallisia paikkoja, jylhiä maisemia, kaupunkielämää ja idyllisiä maalaiskyliä. Oli tarpeesi mikä tahansa, kannattaa tutustua erilaisiin vaihtoehtoihin mitä Porvoolla on tarjota.

Kiinnostuitko Porvoosta? Ole meihin yhteydessä:

Sari Myllynen

Matkailun kehittämispäällikkö

Katarina Broas

Tapahtumapäällikkö

Torbjörn Karlsson

Katutarkastaja