Siirry sisältöön

Palveluntarjonta Porvoon Valoissa 2023

Porvoon torilla koetaan Taidetehtaan tanssikoulun esitys valolla ja äänellä säestettynä ja nautitaan ruokapalveluista. Ravintolat, yhdistykset ja muut toimijat voivat halutessaan ilmoittautua palveluntarjoajiksi torille Porvoon Valojen aikana 10.–11.2.2023. Torilla voi esimerkiksi myydä syötävää tai lämmintä juotavaa, järjestää lettukahvilan tai hodaripisteen. Myyjille tarjotaan Porvoon kaupungin myyntikioskit sähköllä ilmaiseksi käyttöön festivaalin ajaksi.

Tervetuloa mukaan Porvoon Valoihin! Tälle sivulle olemme koonneet tarvittavan tiedon myyjiä varten ja toivomme että tutustutte niihin huolellisesti.

Sääntöjä ja ohjeita myyjiä varten

Porvoon Valot järjestetään 10.-11.2.2023 klo 18-21
Aukioloajat ovat perjantaista lauantaihin klo 18-21. Paikalla saa olla myös aikaisemmin tai myöhemmin. Porvoon Valojen markkinointia tehdään näkyvästi paikallisesti ja pääkaupunkiseudulla ja haluamme yhdessä teidän kanssanne täyttää asiakkaiden odotukset.

Myyntikioskit

Porvoon torin alueelle tuodaan kysynnän mukaan myyntikioskeja, jotka sijoitellaan lähelle alueen julkista WC:tä.

Alueella on myös huomioitu vakituiset torimyyjät ja ns. vapaat paikat, jotka eivät ole myyntikioskeja. Kaikissa myyntikioskeissa on sähköpistokkeet ja kattovalaisin. Kioskeissa on sähkökäyttöiset lämmittimet, joita saa käyttää vapaasti, mutta niitä ei saa peittää eikä jättää päälle ilman valvontaa. Kioskit ovat lukittavia. Kioskeihin ei saa jättää yöksi tavaraa, tai jos jättää, niin se on kunkin omalla vastuulla.

Kioskit ovat kevyet ja puurakenteiset, kooltaan noin 2 x 2 m ja niitä saa koristella oman maun mukaan. Kioskin lisäksi jokaiselle kuuluu pieni ulkoalue, eli kioskista n. 1 m on myös myyjien aluetta. Kioskin eteen saa laittaa omaan myyntiin liittyviä asioita, valoteemaisia koristeita ja esimerkiksi tuoleja tai pöytiä. Käyttäkää tätä tilaa muut huomioiden ja niin, että jalankulkijoiden reitit pysyvät auki. Seiniin saa ripustaa esim. pieniä koukkuja, nauloja tai muuta vastaavaa, mutta ne on poistettava festivaalin päätteeksi. Huomioithan, että myyntikioskit on luovutettava siinä kunnossa, kun ne on otettu vastaan. Mikäli joudumme tilaamaan ylimääräisen siivouksen, on myyjä velvollinen maksamaan siitä syntyneen laskun. Mikäli kioskeihin kohdistuu ilkivaltaa esim. yön aikana, pyrimme korjaamaan vauriot mahdollisimman pian.

Varaa oma myyntikioski

Myyntikioskit ovat tällä hetkellä kaikki varattuja. Lähetä sähköpostia osoitteeseen jan-christian.forsman@porvoo.fi, niin olemme yhteydessä, mikäli kioskeja vapautuu käyttöön.

Myyntikioskien avaimien luovutus ja palautus tapahtuu yhteistyössä Jan Forsmanin p. 040 489 9810 kanssa. Sovithan ajoissa avaimen luovutuksesta ja palautuksesta.

Sähköistä

Sähköjen määrä alueella on rajallista ja siitä syystä on harkittava, kuinka paljon sähköä kukin kuluttaa. Jos kioskissa on lämmitin päällä, samaan aikaan ei saa käyttää esim. paljon sähköä kuluttavia laitteita, kuten kahvinkeitintä. Sulakkeet saattavat palaa ja siinä tilanteessa kaikki myyjät ovat ilman sähköä! Jokaisessa kioskissa on kaksi sähköpistoketta. Jos koristelette kioskia esim. lisävaloilla, kannattaa harkita, vaikka paristokäyttöisiä LED valoja.

Vesi, wc:t ja jätehuolto

Torilla on vesipiste talousvedelle. Vesipiste sijaitsee torin länsipuolella, josta saa talousvettä. Huomioithan, että WC-tilojen vesi ei ole talousvettä.

Torin alueella on suuret jätepuristimet, joita saa käyttää. Muistattehan, että jos esim. myytte elintarvikkeita, joista syntyy jätettä, on teidän velvollisuutenne pitää näille jäteastiaa myyntikioskinne läheisyydessä. Teidän velvollisuutenne on myös viedä jätteet päivän päätteeksi pois. Elintarvikkeiden myynti on myös luvan varaista. Tarkistakaa, jos oma myyntituotteenne tarvitsee luvan. Jokainen myyjä on itse vastuussa, siitä mitä festivaalin aikana myy.

Päivystys

Torilla ei ole henkilökuntaa paikalla festivaalin aikana. Jos alueella sattuu vakavia vahinkoja, on soitettava yleiseen hätänumeroon 112 tai poliisille, mikäli asia on vakava. Torivalvojaan voi olla yhteydessä puhelimitse ja hän pystyy neuvomaan monissa asioissa. Torivalvojan puhelinnumero on 040 745 8595. Mikäli sattuu jotain sähköjen kanssa, on myös tästä asiasta oltava yhteydessä torivalvojaan p. 040 745 8595 tai Jan Forsmaniin p. 040 489 9810.

Markkinointi ja viestintä

Porvoon Valoja markkinoidaan niin paikallisesti kuin kansallisesti. Kannattaa myös itse aktiivisesti kertoa omasta toiminnasta festivaalin aikana ja muistaa merkitä julkaisuun @visitporvoo tai #visitporvoo #porvoonvalot. Näin pystymme jakamaan Visit Porvoon kanavissa myös teidän omia julkaisuja.