Siirry sisältöön

Porvoo juhlii uudenvuoden aattona näyttävästi, mutta ympäristöystävällisesti

Uutta vuotta juhlitaan riemukkaasti ja ympäristöystävällisesti Porvoon Länsirannalla 31. joulukuuta. Porvoon kaupunki juhlii uudenvuoden aattona näyttävällä esityksellä, joka varmasti ilahduttaa katsojia vauvasta vaariin.

Uudenvuoden aattona toteutettava esitys nähdään tuttuun tapaan Länsirannalla Taidetehtaan edustalla kello 19. Esityksen tuottaa Suomen Pyrotekniikka Oy.
Tänä vuonna toteutustapa poikkeaa aikaisemmasta, ja esitystekniikka on monen summan yhdistelmä. Noin 10 minuuttia kestävässä esityksessä on mukana pyrotekniikkaa, lasereita, ääntä ja savua. Toimittajalta on pyydetty ennakkoon laskelmat hiilidioksidipäästöistä ja esityksen kokonaisenergiankulutuksesta.
– On ilahduttavaa, että tapahtumateollisuus on lähtenyt tosissaan etsimään ympäristöystävällisiä tapoja tuottaa näyttäviä esityksiä ja näiden merkitys korostuu myös tulevaisuudessa. Ympäristöasiat ovat tärkeä huomioida. Tekemällä kestäviä valintoja pystymme ylläpitämään uudenvuoden viettoon liittyviä juhlallisuuksia, joista on iloa kaikille porvoolaisille, kertoo tapahtumasuunnittelija Katarina Broas.
Uudenvuoden aaton juhlimisen vuoksi autoliikenne suljetaan Kokonniementiellä turvallisuussyistä Läntiseltä Aleksanterinkadulta Kultalistankadulle saakka. Liikenteenohjauksesta vastaa VPK Hinthaara-Boe.