Hoppa till innehåll

Visit Porvoos utlottning av Borgåprodukter under Matka 19-22.1.2023

Visit Porvoos utlottning av Borgåprodukter under Matka 19-22.1.2023

  1. Anordnaren av utlottningen
    Borgå stad
    FO-nummer: 1061512-1
    Adress: Borgå stad
    PL 785
    00074 CGI
  2. Datum då utlottningen börjar och tar slut samt behörigheten att delta i utlottningen
    Man kan delta i utlottningen genom att skanna QR-koden på Visit Porvoos mässavdelning under Matka 19–22.1.2023.

    Alla personer som är bosatta i Finland kan delta i utlottningen med undantag av de anställda som har deltagit i att planera, bereda eller genomföra enkäten. För att delta i utlottningen behöver du inte köpa något.
  3. Val av vinnaren och tiden
    Vinnare (5 st.) väljs genom lotteridragning bland alla deltagare. Lotteridragningen sker 23.1.2023. Vinnaren meddelas personligen. Om lotterivinnaren inte nås inom en vecka har Borgå stad rätt att välja en annan vinnare.
  4. Pris
    Pris är 5 stycken Borgåprodukter. Priset är värd 29,90€/st. Priset kan inte bytas ut mot pengar eller övriga varor eller evenemang.
  5. Reglerna gäller alla deltagare
    Genom att delta i utlottningen binder deltagare sig till att följa utlottningens officiella regler och Borgå stads beslut. Borgå stad har rätt att ändra reglerna. I fall staden är tvungen att göra sådana ändringar ska den meddela om ändringar på utlottningens webbplats.
  6. Behandling av personuppgifter
    Borgå stad behandlar deltagarnas uppgifter endast för att genomföra tävlingen och utlottningen samt för att överräcka priset. Borgå stad kommer inte att överlåta deltagares uppgifter till övriga aktörer och kommer inte heller utnyttja dessa uppgifter för direkt marknadsföring.
    Dataskyddsbeskrivning
  7. Publicering av nämn för vinnare.
    Arrangören publicera ej namnen på vinnarna.
  8. Ansvaret av anordnaren och deltagaren
    Borgå stad ansvarar för den möjliga lotteriskatten. De som deltar i utlottningen befriar Borgå staden och tävlingens möjliga andra samarbetsparter från ansvar som gäller en skada som orsakas eller påstås orsakas av deltagande i utlottningen. Arrangörens ansvar gentemot deltagare kan aldrig överstiga värden på eller antalet av priser som nämns i dessa regler.

    Borgå stad ansvarar inte för problem orsakade av tekniska skäl eller hinder mot att delta i utlottningen eller att motta priset. Vinnaren har skyldigheten att ansvara för alla andra kostnader orsakade av att motta eller genomföra priset.
  9. Övriga villkor
    Genom att delta i utlottningen binder deltagaren sig till att följa regler och beslut som Borgå stad fattar med stöd av dem.

    Utöver utlottningens regler binder deltagare sig till att följa användaranvisningar av oberoende tjänster såsom Facebook, Twitter, YouTube eller Instagram som möjligen anknyter sig till utlottningen.

    Borgå stad har rätt att ändra regler, priser, tidpunkt eller övriga aspekter som påverkar genomförandet av utlottningen utan en separat anmälan.
    Det meddelas om ändringar på Borgå stads webbplats på adressen borga.fi
    Inga utlottningar som Borgå stad ordnar på Facebook eller på Instagram ordnas, stöds eller sponsoreras av Facebook eller Instagram och på det sättet bör deltagaren befria Facebook och Instagram från allt ansvar för utlottningarna.