Siirry sisältöön

Heijastuksia – Keidas – Nykysirkusta Maarin puistossa

  • 17.08.2024
  • 15:00 - 17:30
Heijastuksia työryhmän nykysirkusta ja live-musiikkia yhdistävä teos Keidas kuiskaa kutsun tulla nauttimaan taide-elämyksestä Maarin puistoon Porvoon vanhankaupungin kupeessa.

Esitysajat: La 17.8.2024 klo 15 ja 17

Esityksen kesto on n. 20min.

Paikka: Maarin puisto, Porvoo

Vapaa pääsy. Säävaraus.

Keidas on monitaiteinen ulkoilmateos joka yhdistää nykysirkusta, live-musiikkia ja äänitaidetta. Äänitaitelija Mikko H Haapojan luontoäänimaisemat loihtivat Maarin puistoon suojaisan poukaman, Keitaan, jossa tanssillinen liike virtaa vapaasti ilma-akrobaatti Haidi Ilonan leijaillessa korkeuksissa. Teoksessa tullaan näkemään ilma-akrobatiaa livenä soitetun sellon ja bassojouhikon säestyksellä. 

Haidi Ilona Sadonkorpi on porvoolainen freelancer sirkustaiteilija ja ilma-akrobaatti. Taiteellisessa työssään Haidi liikkuu nykysirkuksen ja -tanssin rajapinnoilla yhdistäen tanssia ja akrobatiaa sulavaksi esityskieleksi. Mikko H Haapoja on äänitaiteilija ja multi-instrumentalisti joka yhdistää työssään vaikutteita niin suomalais-skandinaavisesta perinnemusiikista kuin elektroakustisesta nykymusiikistakin.

Heijastuksia työryhmä on vapaan kentän taiteilijoista koostuva kollektiivi, joita yhdistää halu tuoda korkeatasoista esittävää taidetta kaupunkikuvaan ja kaikkien saataville. Keidas on työryhmän neljäs julkiseen kaupunkitilaan toteuttama teos. Porvoon kaupungin Kulttuuripalvelut on tukenut hanketta.

Kannustamme saapumaan paikalle jalkaisin, polkupyörällä, potkulaudalla tai julkisilla ja nauttimaan kanssamme Keitaasta kaupungin keskellä!

Muita vastaavia tapahtumia