Siirry sisältöön

Porvoon Jokikarnevaalit

Porvoon Jokikarnevaalit järjestetään lauantaina 26.8. klo 16-23 ensimmäistä kertaa.
Tule mukaan tuottamaan ohjelmaa tai vain viihtymään iloisessa kaupunkitapahtumassa!

Lauantaina 26.8. klo 16–23 järjestetään ensimmäinen Porvoon Jokikarnevaalit tapahtuma keskustan alueella. Tapahtuma juhlistaa uutta Länsirannan puistoaluetta ja samalla ottaa vastaan pimenevät illat valoisan kesän jälkeen.

Jokikarnevaalin ohjelmassa on jo mielenkiintoista tapahtumaa, markkinatunnelmaa, musiikkia, työpajoja, oopperaa, tangoa ja vesi- ja valoaiheinen teos Porvoon joella.

Tule mukaan tekemään tapahtumaa!


Erilaiset toimijat ehtivät vielä mukaan tuottamaan ohjelmaa ja ilmoittautumaan mukaan ensimmäiseen Porvoon Jokikarnevaalit tapahtumaan. Joulutorilta tutut myyntikioskit tuodaan jokirannan molemmille puolille, ja niitä voi vuokrata myyntiä varten. Kioskeja voi vuokrata niin yksityishenkilöt, yhdistykset kuin pienyrittäjät.


Ilmoittautumalla linkin kautta, olet mukana riemukkaassa jokikarnevaalissa! Voit tulla mukaan oman idean kera, tuottaa ohjelmaa tai jos haluat neuvotella yhteistyöstä, on sekin mahdollista. Linkin alta löytyy myös kohta niille, joita kiinnostaa kioskin vuokraaminen.
https://forms.office.com/e/KkKJf0z8dQ

Ohjelma

Porvoon Jokikarnevaalit on uuden elinvoimatoimialan toimijoiden ensimmäinen yhteinen kaupunkitapahtuma, jossa korostuu monipuolinen ohjelma ja yhdessä tekeminen.

”Porvoonseudun musiikkiopiston osuus Jokikarnevaaleissa tulee olemaan monipuolinen kattaus musiikkiesityksiä ripoteltuna jokirannan ympäristössä,” kertoo musiikkiopiston tuottaja Marika Kettunen.

Kulttuuripalveluiden tuottaja Thomas Weissman tekee yhteistyötä Tip Top -taiteilijaryhmän kanssa ja suunnitelmassa on pajatoimintaa, jossa yleisö voi kokeilla erilaisia sirkustyökaluja. Taiteilijat liikkuvat alueella puujaloilla ja ottavat kontaktia yleisöön.

Kirjaston iloinen kirjastobussi Felix on myös mukana karnevaalitunnelmassa.

Matkailu ja tapahtumat yksikkö markkinoi ja koordinoi kokonaisuutta sekä tuottaa Porvoon joelle Tanssivat vedet esityksen, joka on veden ja valon näyttävää leikkiä pimenevässä kesäillassa.

Taidetehtaan säätiön tuottamassa ohjelmassa Harri Kaitila & Tango del norte esiintyvät Taidetehtaalla. Kansainvälisissä kilpailuissa meritoituneet Tango del norten muusikot yhdistävät monen vuoden tauon jälkeen voimansa huipputenori Harri Kaitilan kanssa. Luvassa on sekä suomalaista että argentiinalaista tangoa tuoreina sovituksina maan terävimpään kärkeen kuuluvien muusikoiden esittämänä. Taidetehtaan konsertti on väliajaton, kestoltaan noin tunnin kokonaisuus, jossa kuullaan mm. Astor Piazzollan musiikkia ja suomalaista tangomusiikkia Toivo Kärjen ajoista nykypäivään.

Taidetehtaan Tanssikoulun nuoret tanssijat osallistuvat myös illan maagiseen ohjelmaan.

Tule mukaan, ota yhteyttä!

Katarina Broas

Tapahtumapäällikkö

Jan-Christian Forsman

Elinvoima-asiantuntija