Siirry sisältöön

Viiru ja Pesonen

  • 29.06.2024
  • 14:00 - 15:00
Osta liput
Viiru ja Pesonen – Viirun syntymäpäivät  

Rakastettujen ystävysten kesä on täynnä menoa ja vilskettä, mikäli Viiru-kissalta kysytään. Esityksessä pääsemme näkemään miten pieni kisuliini kotiutui Pesosen luo ja miten Viiru oikein katosi. Viiruhan juhlii enemmän kuin yhden kerran synttäreitä, mutta tiedätkös kuinka monta? Tervetuloa ystävysten seuraan ja juhlimaan Viirun syntymäpäiviä.  

Viiru ja Pesonen palaavat näyttämölle Teatteri Soittorasiassa alkuperäisellä kokoonpanolla. Ensi esiintyminen kaksikolla nähtiin vuonna 2004, kun Viiru-kissa eli Pentti Kinosmaa ja Ukko- Pesonen eli Raimo Hirvonen valloittivat katsojien sydämet kesäteatterissa Mäntsälässä 

Viiru ja Pesonen on Maijaliisa Dieckmannin ja Pentti Kinosmaan yhteisen taiteellisen työskentelyn ponnahduslauta. Tämä ponnahdus sai alkunsa keväällä 2003, jonka jälkeen nähtiin Viiru ja Pesonen -kesäteatteriesitys Mäntsälässä 2004. Käsikirjoitus on kantanut aina näihin päiviin saakka uskollisena Nordqvistin hienolle työlle, sekä taitavalle Maijaliisan dramatisoinnille. Nyt vietetään myös juhlavuotta, sillä Teatteri Soittorasian Viiru ja Pesonen -esitys täyttää 20 vuotta! 

Kevään kuluessa julkaisemme kuvia menneiltä vuosilta Teatterimme somekanavissa sekä luvassa myös muuta oheisohjelmaa.  

Uutuutena esityksissä on Meet&Greet – lippu, jonka kanssa pääset tapaamaan esityksen jälkeen hahmot mehukesteillä. Samalla luvassa on kierros ystävysten kotona, yhteiskuva ystävysten kanssa sekä muistoksi saat oman fanikortin. Meet&Greet – lippuja on rajoitettu määrä jokaiseen esitykseen.  

Esitysaikataulu: 

SU 26.5. klo 16:30 | Porvoo DOME  

LA 29.6. klo 14:00 | Teatteri Soittorasia 

LA 6.7. klo 14:00 | Teatteri Soittorasia 

Rooleissa: Pentti Kinosmaa ja Raimo Hirvonen 

Liput ennakkoon: Lapsi 10€ Aikuinen 12€ Perhelippu 40€ (2 aikuista 2 lasta), sekä Meet&Greet- lippu 15€  

Paikka: Teatteri Soittorasia, Teollisuustie 19, 06150 Porvoo   

Lipunmyynti: ennakkoon lippuautomaatti.fi/soittorasia ja ovelta 20 min ennen esityksen alkua. 

Muita vastaavia tapahtumia