Siirry sisältöön

Vanhan Porvoon joogaretriiti – Luovuus

  • 07.06.2024
  • 17:00 - 21:00
Osta liput
Vanhan Porvoon joogaretriitti – Luovuus pidetään joogastudio MaliYogassa pe 7.6.-la 8.6.

”Vanhan Porvoon joogaretriitti – Luovuus” tarjoaa sinulle ainutlaatuisen matkan kehon, mielen ja luovuuden syvyyksiin joogan avulla. Luvassa on turvallinen tila pois arjen kiireestä, lempeitä harjoituksia ja uusia työkaluja omaan henkiseen kasvuun ja hyvinvointiin. Anna aikaa itsellesi ja löydä luovuutesi. Tulet luomaan yhteyden sisäiseen voimaasi ja virittäytymään kohti luovuuden taajuutta. Anna luovuutesi kukkia.

Retriitti sisältää ravitsevan ja herkullisen kasvislounaan sekä kahvi- ja teetarjoilun pienen purtavan kera. Majoitus ei kuulu retriitin hintaan. Autan mielelläni majoituksen ja matkustamisen järjestämisessä. Retriitille otetaan vain 6 osallistujaa.

Vanhan Porvoon joogaretriitin ohjelma

Perjantaina 7.6.

Klo 17.00 Ovet aukeavat, saapuminen MaliYogaan (os. Mannerheiminkatu 4, 06100 Porvoo)

Klo 17.30 Tervetuloa ja esittäytyminen

Klo 18.00 Lempeä ilta Yin jooga

Klo 19.30 Iltatee ja luova piirtämien

klo 20.30 Iltameditaatio

Klo 21.00 Hyvää yötä!

Lauantaina 8.6.

Klo 10.00 Ovet aukeavat

Klo 10.15 Soundful Yin® -jooga

Klo 12.00 Kasvislounas Aatos Cafessa (os. Kaivokatu 37 B, 06100 Porvoo) ja kävelyä Vanhassa Porvoossa

Klo 13.30 Sointukylpy eli äänimaljarentoutus

Klo 14.30 Luovajooga

Klo 15.30 Iltapäiväkahvi/tee ja luova kirjoittaminen

Klo 16.30 Palaute ja loppumeditaatio

Klo 17.00 Retriitti päättyy, ovet sulkeutuvat, turvallista kotimatkaa!

Retriittipaikalta MaliYogasta löytyy kaikki tarvittavat tarvikkeet ja välineet eli lämpimät merinovillajoogamatot, bolsterit, viltit, joogatiilet ym. Mukaan tarvitset vain villasukat, juomapullon, muistiinpanovälineet ja päälle mukavat lämpimät vaatteet. Saat tulla juuri sellaisena kuin olet.

MITÄ RETRIITTI SISÄLTÄÄ?

Yin-jooga

Yin-jooga on rauhallista, rentouttavaa ja passiivista joogaa. Yhdessä asennossa ollaan keskimäärin 3-5 minuuttia. Asanoiden aikana pääset nauttimaan ihanien äänimaljojen soinnusta.

Soundful Yin® -jooga

Soundful Yin® -joogassa yhdistyy yin-jooga, äänimaljahoito ja kosketus. Asanoiden aikana soitetaan äänimaljoja osallistujien keholla. Tämä on hoitava kokonaisvaltainen kokemus, jonka jälkeen olo on samaan aikaan hyvin rentoutunut, mutta samalla terävä.

Luovajooga

Luovajooga on innovatiivinen lähestymistapa perinteiseen joogan asanaharjoitukseen. Se yhdistää liikkeen, musiikin ja vapaan ilmaisun. Luovassa joogassa ei ole oikeita tai vääriä tapoja tehdä asanoita,. Luovajooga avaa oven syvempään itsetuntemukseen, luovuuden virittämiseen ja tasapainon löytämiseen kehon, mielen ja sielun välillä.

Luova piirtäminen

Anna luovuutesi kukkia ja piirrä paperille mitä mieleesi tulee. Tärkeintä luovassa piirtämisessä on leikitellä väreillä, kokeilla rohkeasti uusia ideoita ja luoda jotain uniikkia ja henkilökohtaista.

Luova kirjoittaminen

Luova kirjoittaminen on prosessi, jossa ilmaiset itseäsi sanallisesti luovasti kirjoittaen. Luova kirjoittaminen rohkaisee ilmaisemaan tunteita, ajatuksia, toiveita ja mielikuvitusta. Kirjoitat itsellesi eikä sinun tarvitse jakaa kirjoituksiasi muille.

Meditaatio

Meditaatiossa rauhoitetaan mieli ja pysähdytään hetkeen. Hiljentymällä ja sisäänpäin kääntymällä on mahdollista kokea läsnäolon voima ja voimistaa yhteyttä omaan itseen.

Sointukylpy

Sointukylvyssä eli äänimaljarentoutuksessa maataan tai istutaan ylellisen merinovillamaton päällä (tai tuolilla) viltin alla ja nautitaan ihanien äänimaljojen ja muiden soittimien kauniista äänimaailmasta. Sointukylpy on syvärentoutusmatka.

Palautteita viime retriitiltä:

”Ihana tila, lämminhenkinen tunnelma. Malinalla on vahvat hyvät energiat. Hän on upea, osaava ihminen. Malina tukee, neuvoo ja ohjaa. Jooga ja meditointi on uskomatonta, nukahdin loppurentoutuksen aikana. Ehdottomasti mukana seuraavissa retriiteissä ja joogatunneilla.” -Pirjo

”Kaikin puolin todella hyvä ja monipuolinen kokonaisuus. Täytti kaikki odotukset. Retriitistä jäi todella raukea ja rauhallinen olo. Kiitos!” – Susanna

”Upea viikonloppu mm. joogaten ja meditoiden. Ihana vetäjä, tunsin oloni tervetulleeksi ja huomioiduksi.” – Heidi

”Retriitti oli mielestäni mahtava ja onnistunut. Ylitti kaikki odotukset ja toi rauhan. Suosittelen lämpimästi.” – Kaisa

Retriitin ajankohta Pe klo 17.00-21.00 ja la klo 10.00-17.00

Retriitin hinta 245,00 €, (sis. alv 24%), josta maksetaan 50,00 € heti ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittaudu varaa heti-palvelussa, joko perjantain tai lauantain kohdasta. https://www.varaaheti.fi/maliyoga/fi/maliyoga/classes Ilmoittautumiset 30.5. mennessä. Loppumaksusta lähetetään lasku varaa heti-järjestelmään ilmoittamaasi sähköpostiin ja se tulee olla maksettu ennen retriitin alkua. Laskutusehdot 7 vrk netto, yliaikakorko 5 %, maksumuistutus 5,00 €. Peruutusehdot: Retriitin peruutukset ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Peruutuksen yhteydessä peritään 30 € käsittelykuluja ja toimistomaksu. Tervetuloa! ❤️ https://www.maliyoga.fi/joogaretriitti/

Muita vastaavia tapahtumia