Siirry sisältöön

Täydenkuun Luova liike & Sointukylpy

Luova liike ja sointukylpy -tapahtumassa on sekä luovaa liikettä, ohjattua harjoituksia, vapaata tanssia sekä lopuksi hellivä syvärentouttava sointukylpy. Iltapäivään sisältyy raikas tarjoilu kesän antimista!
Tapahtumassa keskitytään kehon ja mielen yhteyden löytämiseen ja sen kautta omaan luovuuden virtaan. Yhdistetään hengitys ja liike, jonka avulla voi kokea flow tilaa. Musiikkimatka stimuloi kehomme liikkumaan niin kuin itselle on luontaista. Kehoyhteyden vahvistaminen luovan liikkeen avulla voi lisätä iloa, itsetuntemusta, aitoutta, läsnäoloa ja vahvistaa sisäisen viisauden kuuntelua.
Luova liike -osion jälkeen iltapäivässä luvassa 60 min mittainen äänimaljarentoutus, jossa Malina soittaa tiibetiläisiä äänimaljoja ja muita soittimia. Kaunis äänimaailma helliii koko kehoa. Sointukylpy on syvärentoutusmatka.
Tapahtuma sopii myös niille, jotka haluaisivat rohkaisua oman liikkeen löytämiseen, tapahtumassa ei opita mitään koreografiaa vaan iltapäivän ytimessä on oman kehon kuuntelu ja rentoutuminen.
Ohjelma:
14-15.30 Esittely ja luova liike (Angelica)
15.30-16-30 Sointukylpy (Malina)
16.30 -17 Loppu piiri ja herkuttelua
Tapahtuman hinta 65e (sis. alv 24%)
paikan voi varata MaliYogan varausjärjestelmästä
https://www.varaaheti.fi/maliyoga/fi
– 4.6 Aikuisten teemapäivä
Ilmoita mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot suoraan Malinalle numeroon +358415230593.
Sydämellisesti tervetuloa!
– Angelica & Malina
Meistä:
Teemapäivän luovan liikkeen osion ohjaa Angelica. Angelica valmistuu tänä vuonna yhteisöpedagogiksi ja hänelle aidot kohtaamiset ovat tärkeitä. Angelica löysi luovan liikkeen ja intuitiivisen tanssin vuonna 2018, jonka jälkeen hän on saanut monia voimaanuttavia kokemuksia sekä harjoituksia kehoyhteyden vahvistamiseen.
Malina on MaliYogan omistaja, yin-jooga-ohjaaja, Soundful Yin® -joogaohjaaja, kokonaisvaltainen lapsijoogan ohjaaja, äänimaljahoitaja ja sointukylpyohjaaja. Hänelle jooga on rakas harrastus, josta on tullut elämäntapa. Malinan laaja osaaminen ja kaunis energia kannustaa osallistujaa heittäytymään mukaan omana itsenään.
❤

Muita vastaavia tapahtumia