Siirry sisältöön

Tanssia & Joogaa Kulloossa

  • 22.05.2024
  • 17:30 - 19:20
✨ Nyt tanssitaan ja joogataan Kulloossa ✨
Tämä tunti on yhdistelmä tanssia ja joogaa. Voit osallistua vain toiseen osuuteen tai molempiin. Tunnit ovat suunniteltu kokonaisuudeksi, mutta jos haluat vain tanssia tai vain joogata, on se mahdollista!
Tanssiosuudessa ohjaaja näyttää liikkeitä, joita saat seurata mukana. Lopuksi tehdään koreografiaa, jossa on mukana helppoja tanssiliikkeitä. Sinun ei tarvitse olla parkettien partaveitsi, vaan tärkeintä on nauttia tanssin tuomasta liikkeestä ja ilosta! Joogassa tehdään rauhoittava yin-tyyppinen harjoitus, jossa saadaan palautua ja rentoutua. Rauhoitetaan hermostoa ja annetaan aikaa itselle. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta kummastakaan lajista.
AIKATAULU:
Tanssi klo: 17:30-18:20
Jooga klo: 18:30-19:20
HINNAT:
Osallistun vain toiselle tunnille: 15€
Osallistun tanssiin ja joogaan: 25€
ILMOITTAUTUMINEN:
Ilmoittaudu sähköpostilla tai viestillä (yhteystiedot alla). Ilmoittautumisen yhteydessä saat maksutiedot. Muista ilmoittaa osallistutko tanssiin, joogaan vai molempiin.
YHTEYSTIEDOT:
info@joogaporvoo.fi
Sanni Pekkala / 0443318814
Tanssituntia varten voit ottaa tanssikengät, sukat, tossut tai voit olla paljain jaloin. Oma juomapullo mukaan! Joogatuntia varten tarvitset joustavat vaatteet ja oman joogamaton. Huom! Jos sinulla ei ole omaa joogamattoa, ilmoita siitä sähköpostitse: info@joogaporvoo.fi
Ohjaajana toimii Sanni Pekkala. Sanni on joogaohjaaja ja intohimoinen tanssinharrastaja. Suosikki tanssilajit hänelle ovat latinalaiset tanssit, kuten salsa, cha cha cha ja jive. Sannilla on taito luoda tunneille ilmapiiri, jossa jokaisen on turvallista heittäytyä ja olla oma itsensä. Ilo, riemu, lempeys ja rauha ovat Sannin tunneilla läsnä.

Muita vastaavia tapahtumia