Siirry sisältöön

Syyskuun sointukylpy Linnunlaulussa

  • 01.09.2024
  • 15:00 - 16:00
Tervetuloa sointukylpyyn rentoutumaan ja harmonisten äänien hoivattavaksi!

Äänimaljarentoutuksessa käytettäviä soittimia ovat tiibetiläisen äänimaljojen lisäksi gongi, kalimba, sadekeppi, koshi-kellot ja tingshat. Äänien taajuudet ja värähtely ovat parantavia ja palauttavia, ja niiden synnyttämä ääniavaruus voimaannuttava.
Syvärentoutus rauhoittaa, hellii hermostoa ja saattelee suloisen pumpuliseen lepotilaan, jopa unen rajamaille.

Äänimaljojen sointi tukee hyvää unta, purkaa jännityksiä kehossa ja mielessä, tasapainottaa suoliston toimintaa ja vaikuttaa solutasolla asti lisäten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Anna siis itsellesi aikaa hemmotteluun.

Rentoutus tehdään alustan päällä makuu- tai istuma-asennossa leväten. Tule itseksesi tai ota ystäväsi mukaan matkalle eheyttävien äänien maailmaan!

Aika: su 1.9. klo 15, kesto 60 min., sis. ohjattu johdanto, rentoutus ja lopetus. Huom. saavuthan ajoissa, jotta pääsemme aloittamaan tasan klo 15. Ovet menevät silloin lukkoon.

Paikka: Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo (Tarmola, Tokmannia vastapäätä)

Hinta: 20 €/hlö (sis. alv 24%), maksu paikan päällä käteisellä, MobilePaylla tai kortilla

Ilmoittautuminen: Ryhmään mahtuu 16 ensimmäistä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset Kaisalle puh. 040 721 6633 tai kaismanteri@gmail.com

Varusteet: Tilassa on valmiina alustat ja viltit. Tule mukavissa, rennoissa vaatteissa ja ota halutessasi mukaan villasukat, oma tyyny ja vesipullo. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tule sellaisena kuin olet.

<3:llä Kaisa, sointukylpyohjaaja ja äänimaljahoitaja

Muita vastaavia tapahtumia