Siirry sisältöön

Sointukylpy metsässä

  • 16.06.2024
  • 17:50 - 19:00
Tervetuloa sointukylpyyn rentoutumaan ja harmonisten äänien hoivattavaksi! Metsä on täydellinen ympäristö äänimaljarentoutukseen, sillä pelkkä luonnossa oleilu rauhoittaa ja rentouttaa. Maljojen äänet yhdistyvät ympäröivän luonnon ääniin ihanalla tavalla ja mieli ja keho kylpevät hyvässä olossa.
Äänimaljarentoutuksessa käytettäviä soittimia ovat tiibetiläisen äänimaljojen lisäksi gongi, kalimba, sadekeppi, koshi-kellot ja tingshat. Äänien taajuudet ja värähtely ovat parantavia ja palauttavia, ja niiden synnyttämä ääniavaruus voimaannuttava.
Syvärentoutus rauhoittaa, hellii hermostoa ja saattelee suloisen pumpuliseen lepotilaan, jopa unen rajamaille. Äänimaljojen sointi tehostaa kehon nestekiertoa, tukee hyvää unta, purkaa jännityksiä, tasapainottaa energian virtausta ja vaikuttaa solutasolla asti lisäten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti. Anna siis itsellesi aikaa hemmotteluun!
Rentoutus tapahtuu Hinthaarassa Turpasataman tilan metsässä (kalliolla) alustan päällä makuu- tai istuma-asennossa leväten. Tule itseksesi tai ota ystäväsi mukaan matkalle eheyttävien äänien maailmaan! Sateen sattuessa tai kovalla tuulella pidämme rentoutuksen ladossa.
Tapaamme osoitteessa Tervakummuntie 149 klo 17.50. Huom. saavuthan ajoissa, koska kävelemme yhdessä lyhyen matkan rentoutuspaikkaan. Rentoutus kestää 60 minuuttia.
Hinta: 25 €/hlö (sis. alv 24 %), maksu paikan päällä käteisellä (tasaraha) tai MobilePaylla.
Ilmoittautuminen: Ryhmään mahtuu 12 ensimmäistä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset puh. 040 721 6633 tai kaismanteri@gmail.com
Varusteet: Oma alusta ja viltti tai makuupussi. Tule mukavissa, rennoissa ja säänmukaisissa vaatteissa ja ota halutessasi mukaan villasukat ja tyyny. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tule sellaisena kuin olet!
<3:llä Kaisa

Muita vastaavia tapahtumia