Sinnen Espanja-viikot huipentuvat viinilliseen illalliseen! Pääsemme tutustumaan Espanjan monipuoliseen viinikulttuuriin WineStaten Katariina Immosen johdolla. Viini-ilta sisältää teemaan sopivat valikoidut viinit ja viinivalintojen pohjalta rakennetun menun.
Viini-illan hinta 115 €/hlö sisältäen viinit (ilman viinejä 69 €/hlö). Edellytämme pöytävarausta.
Menu:
A Compartir / alkupalat jaettavaksi pöytäseurueen kesken:
Pan y Ajo / Paahdettua valkosipulileipää, tomaattia ja oliiviöljyä
Vieira & Calabaza / Kampasimpukkaa ja myskikurpitsaa
Croquetas & Jamón Serrano / Ilmakuivattua kinkkua ja perunakroketti
Gazpacho & Gambas / Gazpacho-keittoa ja jättikatkarapuja
***
Pescados: Bacalao y arroz negro de marisco / Paistettua turskaa, mustekalariisiä ja mustekalaa
***
Carne: Solomillo Ibéricas con salsa romesco / Iberico-porsaan fileetä ja romesco-kastiketta
***
Quesos de España: Seleccion de aromas, textures y sabores / Valikoima Espanjalaisia juustoja lisäkkeineen
***
Churros con chocolate / Kippuramunkkeja, suklaa-kanelikreemiä ja kanelimaitoa
Espanja-viikot Bistro Sinnessä 15.3. – 16.4.2023. Lue lisää ja tutustu koko ohjelmaan ja ruokalistaan: https://www.sinneporvoo.fi/sinnen-espanja-viikot