Siirry sisältöön

Shaktajoogan syysretriitti 29.9.–1.10.

Meditatiivinen joogaharjoitus, rentouttava hieronta ja rauhoittava ympäristö kutsuu pysähtymään ja laskeutumaan pimeään vuodenaikaan. Tule kokemaan retriitin lumo!

 

Syksyinen viikonloppuretriitti tarjoaa kokonaisvaltaisia joogaharjoituksia ja irtioton arjesta traditionaalisen joogan parissa:

Lempeää joogaa aamuin illoin, ayurvedista hierontaa, mielenkiintoisia satsangeja ja herkullista ruokaa, saunomista ja luontoa. Rauhallista olemista ja aikaa sinulle itsellesi, tilaisuus hengähtää ja pysähtyä.
Retriitillä on mahtavat olosuhteet siihen, että saat rauhassa uppoutua joogan maailmaan ilman ulkoisia häiriöitä ja arkisia pohdintoja. Monesti suurimmat harppaukset joogan polulla tapahtuvat nimenomaan retriiteillä!
Syklinen maailmankuva shaktajoogan perustana
Retriitin teemana on syklisyys, joka on tärkeä käsite joogan filosofiassa ja ihmiskäsityksessä – ja läsnä myös kaikissa joogaharjoituksissamme.
Jooga näkee ihmisen osana luontoa ja sen syklejä, ja näiden syklien ymmärtäminen on joogaperinteen ydintä. Mikrotasolta makrotasolle elämämme ja koko kaikkeus on täynnä syklejä, kiertokulkua läpi päivien ja öiden, kuukausien, vuodenaikojen ja vuosien.
Retriitillä syklisyyttä tarkastellaan eri näkökulmista joogaharjoituksen, ihmisen ja oman elämämme kannalta. Opit ymmärtämään joogaharjoituksen ja ayurvedisen hieronnan taustalla vaikuttavista periaatteista ja saat näin välineitä oman harjoituksesi eteenpäin viemiseen.
Upeassa saaristolaismiljöössä pääset nauttimaan syksyn väriloistosta ja tutkailemaan syklisyyttä niin joogafilosofian ja -harjoituksen kuin käytännön ja ympäröivän luonnon kautta. Syysretriitti antaa sinulle tilaisuuden astua ulos arjen kiireistä ja pysähtyä kuluneen vuoden ”sadon”, eli eletyn syklin tapahtumien äärelle.
Rauhaa ja inspiraatiota vanhan huvilan puutarhamiljöössä
Retriitti pidetään Vessöön saaressa luonnonläheisessä Bergkullassa, joka on syntynyt nimenomaan lepo- ja hengähtämispaikaksi: Rauhalliset kammarit, viihtyisät oleskelutilat, harmoninen luontoympäristö, aito vanha puusauna ja vanhan talon suojaisa pihapiiri sekä ateljee-talossa sijaitseva kaunis joogasali luovat upeat puitteet todelliselle irtiotolle.
Retriitillä voit nauttia suoritusvapaasta ja levollisesta tunnelmasta omaan tahtiin ja itseäsi kuunnellen. Retriitti sopii sekä aloittelijoille että konkareille.
OHJELMA 29.9.–1.10.
Perjantai:
Saapuminen klo 17–18
Tervetuloa!
Joogaharjoitus
Illallinen ja satsanga
Sauna
Lauantai:
Aamiainen
Ayurvedisen hieronnan työpaja
Joogaharjoitus
Lounas
Vapaata aikaa
Joogaharjoitus
Illallinen & satsanga
Sauna
Sunnuntai:
Aamiainen
Hieronnat ja joogaharjoitus
Lounas
Loppusatsanga ja kiitos!
Kotiinlähtö noin klo 14
Hinta 319 € sisältää:
– kahden yön majoitus (2–3 hengen huoneissa)
– lämpimät ateriat, aamupalat sekä tulsi-teetä ja kahvia
– joogaharjoitukset
– ayurvedisen hieronnan workshop
– sauna
– satsangat eli joogafilosofiset keskustelupiirit.
Mitä mukaan?
– joogamatto
– muistiinpanovälineet
– iso huivi (hierontaa varten)
– pyyhe
– lakanat
– rennot, mukavat ja sään mukaiset vaatteet
– omia välipaloja jos haluat.
Tervetuloa pysähtymään, rentoutumaan ja nauttimaan joogasta, syventymään syklien maailmaan ja inspiroitumaan syksyisestä luonnosta!
Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi ajoissa:
WWW.SHAKTA.FI/PORVOO tai porvoo@shakta.fi
Jos sinulla on kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä!
porvoo@shakta.fi
p. 040 152 7531
Paikka: Bergkulla, Kroksnäsintie 176, Vessölandet. Porvoosta n. 12 km.

Muita vastaavia tapahtumia