Siirry sisältöön

Porvoon kaupungin itsenäisyyspäivänkonsertti (loppuunvarattu)

Porvoon kaupunki juhlii itsenäisyyttä konsertilla Taidetehtaalla 6. joulukuuta klo 14.

Tilaisuus on avoin kaikille ja siihen on vapaa pääsy. Maksuttomia lippuja voi noutaa kaupungin palvelupiste Kompassista 31. lokakuuta lähtien.

Itsenäisyyspäivänkonsertin liput ovat nyt jaettu loppuun.

Jos olet hakenut lipun ja selviää myöhemmin että et pääse osallistumaan tilaisuuteen, niin voit palauttaa lipun Palvelupiste Kompassiin. Palautetut liput kerätään talteen ja jaetaan erikseen päivää ennen konserttia maanantaina 5.12. klo 9 eteenpäin Palvelupiste Kompassista.

Noin tunnin mittaisessa konsertissa esiintyvät loistelias Porvoo Big Band sekä upeat solistit Maria Lund ja Sami Saari. Sen lisäksi lavalla nähdään myös nuori porvoolainen sellisti Saima Malmivaara. Konsertin kapellimestarina toimii Roope Löflund.

Kaupungin tervehdyksen tuo tänä vuonna tilaisuuteen kaupunginjohtaja Jukka-Pekka Ujula. Nuorten ääntä tilaisuudessa edustaa Linnankosken lukion abiturientti Kiira Löppönen.

Arvokkuutta juhlaan tuovat myös perinteinen lippulinna ja Suomen lipun saapuminen juhlaan Lippulaulun säestyksellä Porvoon Reserviupseerikerho ry:n johdolla.

Lämpiössä kuullaan musiikkia Porvoon seudun musiikkiopiston oppilaista koostuvasta duosta Milla ja Venla.

Konsertin jälkeen lämpiössä on konsertin kävijöille tarjolla kakkua ja kahvia.

Lippujen noutopiste: Palvelupiste Kompassi, Rihkamatori B, avoinna arkisin klo 9–15. Enintään 4kpl / henkilö. Mikäli lippuja jää yli voi niitä tiedustella Taidetehtaalta ennen konserttia tiistaina 6.12. klo 13-14.

Lippuja jaossa yhteensä 550kpl.

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut

Muita vastaavia tapahtumia