Siirry sisältöön

Pieni merenneito – jääshow

  • 13.04.2024
  • 10:00 - 12:00
Osta liput
Porvoon Taitoluistelijoiden kevätnäytös kokoaa seuran luistelijat Kokonniemen jäähallille. Tänä vuonna kevätnäytöksen teemana on Pieni merenneito.

Näytös esitetään yleisölle avoimena Porvoon jäähallilla lauantaina 13.huhtikuuta kello 10 ja kello 15. Ovet avataan klo 9.15 ja klo 14.15.
Jäällä taitojaan esittelee yhteensä noin PTL:n 270 luistelijaa kolmevuotiaista seuran aikuisluistelijoihin. Mukana on sekä SM-tason urheilijoita että pieniä tulevaisuuden taitoluistelutähtiä niin yksinluistelun kuin muodostelmaluistelunkin parissa.
* * *
Osta liput ennakkoon Ticketmasterista: https://www.ticketmaster.fi/artist/porvoon-taitoluistelijat-lippuja/1156333

Lippujen hinnat: ennakkoon/ovelta
Aikuiset: 15/20€
7-17v 10/15€
alle 7v ilmainen
Perhelippu 40/45 (lasten määrää ei rajoitettu)
Hintoihin lisätään 1,00 € – 3,50 € käsittelykulut. Erikseen veloitetaan 1,50 € tilausmaksu.
* * * * *
Pieni Merenneito on kiehtovan ihana, ajaton rakkaustarina.
Nuori Ariel elää vedenalaisessa taikamaailmassa yhdessä isänsä ja merenneitosisarustensa kanssa. Hän on erittäin seikkailunhaluinen ja hänen suuri haaveensa on elää ihmisten joukossa, vaikka merellisessä kuningaskunnassa ihmiset mielletäänkin vaarallisiksi. Arielin isä, Kuningas Triton, ei pidä ajatuksesta.
Kuninkaan vihollinen Ursula tarjoaa Arielille mahdollisuuden tutustua maanpäälliseen elämään, mutta sopimukseen kuuluu yksi ehto, Arielin on saatava prinssi rakastumaan häneen. Mikäli hän ei siinä onnistu, on Ariel ja koko merenalainen kuningaskunta vaarassa. Kuinka Arielin käy?

Heittäydy kanssamme aaltojen vietäväksi!
* * * * *
Kevätnäytöksen historian juuret ulottuvat vuoteen 1988, jolloin PTL:n ensimmäinen näytös järjestettiin.

Muita vastaavia tapahtumia