Siirry sisältöön

Otto Eskelinen, Sami Kukka @ Porvoon Kulttuurilaiva

Otto Eskelinen, puu- ja bambuhuilut
Otto Eskelinen työskentelee säveltäjänä ja muusikkona The Mystic Revelation Of Teppo Repo -yhtyeessä. Yhtye toimii myös laulaja/ lauluntekijä Joose Keskitaloa säestävänä yhtyeena.
Eskelisen projekteista aktiivisesti toimii myös jazz/folk -yhtye ”Uusi Aika”. Yhtyeen ensilevy julkaistiin marraskuussa 2022 (WeJazz).
Viimeaikaiset julkaisut sooloartistina ovat ”Pindarin Sävel”, sekä ”Sieluni Rakkaus Ja Sen Vastaus” (Helmi Levyt). Konsertissa kuullaan meditatiivista ohjelmistoa kahdelta viimeksi mainitulta julkaisulta.
Sami Kukka – laulu, kitara, kantele
”Sami Kukan musiikki on keidas, valoisa aukio pimeän metsän keskellä. Kiireisessä ja sähköistyneessä maailmassa akustisten instrumenttien ja koruttornan laulun antautuvan haavoittuva sointi on kuin antiteesi kaikelle sille mitä musiikista on tullut: humaania ja haurasta, kutsuvaa ja anteliasta…”
Kukka ei kaihda yksinkertaistaa, ei pelkää tarkastella suuria hengellisiäkiään ajatuksia. Hänelle ne ovat kuin meren hiomia kiviä, jonka kuluneeseen pintaan on tallennettu kaikki se sanaton viisaus, joka meidän ajallemme on jäänyt kuulumattomiin.
Sami Kukka ottaa – nuo kivet ja totuudet käsiinsä, ja antaa niiden laulaa kauttaan.”- Jean Ramsay (Rumba, Rytmi, Nuorgam, GREAT)
Ovet 18
Tapahtuma loppuu 22
Keikat siinä välissä.
Liput 0-20e
Pääsylipputulot Kulttuurilaivan toiminnan hyväksi.
Tervetuloa!
Välkommen!
Welcome!

Muita vastaavia tapahtumia