Siirry sisältöön

MUSTARASTAS – eli kadonnut veli

Vanhan Navetan teatteri-illassa la 7.10. Eeva Soivion monologi Mustarastas. Esitys alkaa klo 19:00. Sitä ennen on mahdollista nauttia illan menusta Vanhan Navetan tunnelmallisessa miljöössä.
Ilta-Sanomat 10.8.1989:
”NUORUKAINEN KATOSI VAASANLAIVALLA
Vaasan ja Sundsvallin poliisit tutkivat 18-vuotiaan Juha Soivion katoamista. Viimeksi Soivio nähtiin myöhään sunnuntai-iltana Vaasanlaivojen M/S Fennialla, joka lähti vuoron mukaan Sundsvallista Vaasaan. Vaasan rikospoliisin mukaan Soivion kaksi ystävää tuntuvat olevan varmoja siitä, että Soivio nousi alukseen, joka lähti klo 21. Myöhemmin Soivio lähti hytistään ostamaan
juomia, mutta ei koskaan palannut takaisin.”
Näyttelijä Eeva Soivio oli 12-vuotias kun hänen veljensä Juha Soivio katosi. Mustarastas – eli kadonnut veli on esitys menetyksestä, kaipuusta, toivosta ja parantumisesta. Se on esitys siskosta ja veljestä, äidistä ja tyttärestä, sekä pienestä linnusta, joka lensi kerta toisensa jälkeen ikkunalaudalle laulamaan. Eeva Soivio ja Lauri Maijala ovat koonneet esityksen materiaalin perheen
muistojen, todistajanlausuntojen, ja Soivion kirjoittaman novellin pohjalta. Monologi sai kantaesityksensä KOM-teatterin aulanäyttämöllä 20.4.2017.
Esityksen kesto n. 1h 20 min. Esityksessä ei ole väliaikaa. Liput esitykseen 30 €.
Ovet ja ravintola aukeavat klo 17:00. Jos olet tulossa myös illalliselle, niin saavuthan klo 17:30 mennessä, jotta ehdit ruokailla ennen esitystä. Pöydät täytetään saapumisjärjestyksessä.
Illan menu 45 €:
-Kanttarellikeitto ja tähtianis-maitovaahtoa.
-Paahdettua naattipunajuurta, paistettua vuohenjuustoa ja lehtikaalisipsi
-Grillattua sitrusmunakoisoa, basilikaa, zucchinia ja romesco
-Tatti-pinaatticanneloni ja tomaattia
-Harissajuuresfilorulla, tryffelipolenta ja rucolacremolata
-Juureen leivottua leipää ja kirnuvoi
Menu tarjoillaan jaettavina annoksina pöytiin seuruekohtaisesti.
Pöytävaraukset ravintolaan ja liput keikalle ainoastaan ennakkoon: mail@vanhanavetta.fi – 040 967 5789
Vanha Navetta, Henttalantie 20, Porvoo
– Lämpimästi tervetuloa!

Muita vastaavia tapahtumia