Siirry sisältöön

Maija Vilkkumaa

Osta lippu

Maija Vilkkumaa julkaisee uuden albumin syksyllä ja esiintyy lauantaina 26. marraskuuta Porvoossa. Liput tulevat myyntiin torstaina 25.8. klo 10. Konsertti toteutetaan isokokoisena klubikeikkana Avanti-salissa jossa tulee olemaan tasalattia. Salitarjoilusta vastaa Ravintola Fabriken.

Maija Vilkkumaa on Suomen rakastetuimpia lauluntekijöitä ja esiintyjiä. Hänet on palkittu mm. merkittävälle sanoittajalle annettavalla Juha Vainio-palkinnolla, Teosto-palkinnolla sekä lukuisilla Emma-palkinnoilla.

Hänen laulunsa, kuten Satumaa-tango, Ingalsin Laura, Ei, Lottovoitto ja Viimeinen elämä ovat nousseet hiteiksi jo neljällä vuosikymmenellä. Live-esiintyjänä Vilkkumaa ja hänen energinen ja tyylikäs yhtyeensä ovat vertaansa vailla. Tällä hetkellä Maija Vilkkumaa elää uutta nousua ja voimakasta luomiskautta – uusi levy ilmestyy syksyllä 2022. Vilkkumaa julkaisi maaliskuussa syntymävuotensa mukaan nimetyn, vastustamattoman singlen 1973. Atso Soivion tuottamalla kappaleella kaivataan tanssilattialle huolettomiin hetkiin, jolloin ei ole mitään menetettävää.

La 26.11.2022 klo 20 Maija Vilkkumaa, Avanti-Sali
Liput 28,50 € lippu.fi
K-18 (Salitarjoilusta vastaa Ravintola Fabriken)

Tapahtuman järjestää Porvoon kaupungin kulttuuripalvelut

Muita vastaavia tapahtumia