Siirry sisältöön

Lempeä äänimaljarentoutus

  • 07.04.2024
  • 15:00 - 16:00
Tervetuloa lempeästi syvärentouttavaan sointukylpyyn! Laskeudu lepoon ja hyvään oloon antautumalla äänimatkalle harmonisten äänien hoivattavaksi.

Tiibetiläisten äänimaljojen taajuudet ja värähtely ovat parantavia ja palauttavia, ja niiden synnyttämä ääniavaruus voimaannuttava. Maljojen sointi tukee hyvää unta, purkaa jännityksiä kehossa ja mielessä, tasapainottaa suoliston toimintaa ja vaikuttaa solutasolla asti lisäten hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Syvärentoutus rauhoittaa, hellii hermostoa ja saattelee suloisen pumpuliseen lepotilaan, jopa unen rajamaille. Anna siis itsellesi aikaa hemmotteluun.

Sointukylvyssä käytettäviä soittimia ovat tiibetiläisten äänimaljojen lisäksi mm. gongi, kalimba, sadekeppi sekä koshi- ja tingshakellot. Rentoutus tehdään alustan päällä makuu- tai istuma-asennossa leväten. Tule itseksesi tai ota ystäväsi tai puolisosi mukaan matkalle eheyttävien äänien maailmaan!

Aika: sunnuntai 7.4. klo 15, kesto 60 min., sis. johdanto, rentoutus ja lopetus. Huom. saavuthan ajoissa, jotta pääsemme aloittamaan tasan klo 15.

Paikka: Linnunlaulu, Asentajantie 8, Porvoo (Tarmola, Tokmannia vastapäätä)

Hinta: 20 €/hlö (sis. alv 24%), maksu paikan päällä käteisellä, MobilePaylla tai kortilla

Ilmoittautuminen: Ryhmään mahtuu 14 ensimmäistä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset puh. 040 721 6633 tai kaismanteri@gmail.com

Varusteet: Tilassa on valmiina alustat ja viltit. Tule mukavissa, rennoissa vaatteissa ja ota halutessasi mukaan villasukat ja oma tyyny. Aiempaa kokemusta et tarvitse, tule sellaisena kuin olet.

<3:llä Kaisa

Muita vastaavia tapahtumia