Siirry sisältöön

Katusirkuskarnevaali: Arctic Ensemble

Katusirkuskarnevaali saapuu Porvoon Taidetehtaalle 10.8.! 

Katusirkuskarnevaali on sirkusryhmä Arctic Ensemblen järjestämä kiertävä pienoisfestivaali, joka tuo matalan kynnyksen sirkuskulttuuria uusiin ympäristöihin. Tapahtuma on erityislaatuinen yhdistelmä kotikutoista, rentoa tunnelmaa ja maailmalla kiertäneitä, taiteellisesti korkealaatuisia esityksiä. Sen tapahtumapaikkana toimii Taidetehtaan Aleksanterinaukio. Katusirkuskarnevaali on kaikenikäisille sopiva ja yleisölle ilmainen.

Katusirkuskarnevaaleilla esiintyy Arctic Ensemble kahdella teoksellaan, Ajolähtö ja Tuuliajolla.

Tapahtumaa on tukenut Taiteen edistämiskeskus ja Porvoon kaupunki.

Aikataulu:

17:00 Tuuliajolla

18:00 Ajolähtö

Arctic Ensemble – Ajolähtö   

Kesä on alkanut ja samoin kauan odotettu roadtrip! Kaveriporukan matka on hyvässä vauhdissa, kun auto hajoaa keskelle Suomen maaseutua. Lähistöllä ei ole ketään, joten sankariemme on kohdattava arvaamaton Suomen suvi.

Ajolähtö on vauhdikas, akrobaattinen ja yllätyksellinen esitys, jossa yhdistyvät maailmanluokan sirkustaide ja Suomen kesä kaikessa komeudessaan!

Esityksen kesto: Noin 70 min.

Arctic Ensemble – Tuuliajolla  

Tuuliajolla on katusirkusesitys, joka on saanut inspiraationsa esityksen alkuperäisestä kiertämistavasta, purjehtimisesta. Esitys vie katsojat päätähuimaavalle veneilyseikkailulle, josta voidaan nauttia jalat visusti maan kamaralla!

Esityksen kesto: Noin 20 min.

Muita vastaavia tapahtumia