Siirry sisältöön

Jukolan kisastudio Porvoon torilla 16.-18.6.2023

Jukolan viestin oheistapahtuma järjestetään Porvoon kaupungin toimesta Porvoon torilla 16.6.-18.6.2023 välisenä aikana. Alueella on suuri näyttö, josta seurataan Jukolan viestiä koko tapahtuman ajan. Ohjelmassa musiikkia, puheenvuoroja ja alueelta saa ruokaa ja juomaa. Osa alueesta on katettu isoilla teltoilla, joten sateen yllättäessä voi kuitenkin nauttia ohjelmasta ja palveluista sekä jännittää kisojen etenemistä. Jukolan kisastudiota juontaa Kaj Kunnas.

Perjantaina 16.6. juhlitaan etkoilla!

Kisastudio avataan rennoilla etkoilla perjantaina 16.6. klo 18.00.

Perjantain kisastudiossa esiintyy Lady Shave, Annika Nord, Stefan Paavola, Frans ja Dj Vesku.

Lady Shave aloittaa perjantaina 16.6. Kisastudion etkoilla klo 18.00.

Perjantaina klo 18-21 on paikalla myös OK-Trianin edustaja Silja Vepsänrepo joka kertoo kaikille kiinnostuneille Jukolan ohjelmasta ja tarkempaa tietoa kisapaikasta Epoossa.

Annika Nord esiintyy Jukolan kisastudion etkoilla pe 16.6.

Lauantaina 17.6. avataan kisastudio klo 10 ja seurataan kisoja läpi yön

Lauantaina 17.6. kisastudio aukeaa klo 10.00 ja jatkuu yön yli sunnuntain aamuun.

Lauantain ohjelma on monipuolinen kattaus musiikkia, puheita, asiantuntijoita ja tietenkin kisatunnelmaa isolta screeniltä. Lauantain musiikkitarjonnasta vastaa Dj Vesku, Hot Club of Porvoo, Crossfyre ja Frans. Alueella on myös ruoka- ja juomapalvelut avoinna koko tapahtuman ajan.

Crossfyre esiintyy lauantaina 17.6. Jukolan Kisastudiossa Porvoon torilla.
DJ Vesku pitää huolen että tunnelma on katossa koko Jukolan kisastudion ajan.

Su 18.6. jaksetaan vielä nauttia ohjelmasta ja musiikista sekä onnitellaan voittajia

Sunnuntaina 18.6. alkaa varsinainen ohjelma taas klo 10.00 ja jatkuu siihen saakka kunnes Jukolan viestin kisapaikka Epoossa suljetaan. Sunnuntaina esiintyy Hot Club of Porvoo ja Stefan Paavola.

Maksuton tapahtuma

Tapahtuma-alueelle on vapaa pääsy. Alueella on järjestyksenvalvonta.

Bussilla kisapaikalle ja takaisin keskustaan – Maksuton nonstop bussikuljetus 17.6.-18.6.2023

Kilpailukeskukseen pääsee Porvoon linja-autoasemalta ilmaisella Jukola-bussilla. Jukola bussin lähtöpaikka Porvoon linja-autoaseman ja torin vieressä Raatihuoneenkadulla, Kaupungintalon edessä. Bussit kulkevat la 17.6. klo 9.00 alkaen joustavasti 20 min välein ja ruuhka-aikaan nonstoppina klo 22.00 asti.

La 17.6. klo 22.00 – su 18.6. klo 9.00 bussi kulkee tunnin välein tasatunnein. Su klo 9.00 alkaen joustavasti 20 min välein ja ruuhka-aikaan nonstoppina klo 16.00 asti. Matka kilpailukeskukseen kestää n. 20 min. Bussit lähtevät kilpailukeskuksesta takaisin Porvooseen heti, kun pysäkillä odottavat matkustajat
ovat päässeet kyytiin.

Tapahtuman ohjelma päivitetään kesäkuussa ja muutokset ovat mahdolliset.

Lue lisää Jukolan viestistä: Porvoo Borgå Jukola 2023

Jukolan viesti juostaan Epoon metsissä, mutta urheilujuhlan tuntu löytyy Porvoon torilta Jukolan Kisastudion muodossa. Kuva: Jarmo Koskela

Muita vastaavia tapahtumia