Siirry sisältöön

Joulu Rogaining Porvoo 9.12

  • 09.12.2023 09:00
  • Porvoo
  • 20-60€

Koe ainutlaatuinen Porvoolainen tunnelma ja löytämisen riemua upeissa postikorttimaisemissa.
Aloittelijoille sopiva, sekä riittävän haastava kokeneille ketuille.

Kerää ympärillesi 1-6 hengen tiimi ja lähde seikkailemaan Joulu Porvooseen. Lyhyemmät sarjat saa myös suorittaa soolona ellei ole paria.
– 2 tunnin-, 4 tunnin-,  6 tunnin jalkasarjat sekä 4 tunnin mtb sarja

Tärkeimmät tärpit:
Rogainingissa on tarkoituksena kerätä kilpailuajan puitteissa mahdollisimman paljon pisteitä käymällä eriarvoisilla rasteilla. Ennen lähtöä joukkueilla on kaksi tuntia aikaa tehdä reittisuunnittelu. Tapahtuman kartta kattaa noin 40km2 sekä noin 60-70 eriarvoista rastipistettä. Jotkut rastipisteet omaavat Bonussektorin, eli rastin ensimmäisenä löytänyt saa bonuspalkinnon.

Rogaining sopii suunnistajien lisäksi myös tavallisille kuntoilijoille, retkeilijöille, ulkoilijoille sekä myös paikallisnähtävyyksistä kiinnostuneille, eli kaikille luonnossa liikkumisesta nauttiville! Tavoitteena on tarjota osallistujille Porvoon hienoimpia helmiä. Kisakeskus on tapahtuma-alueen keskellä ja kävelymatkan päässä keskustasta. Suorituksen aikana on sallittua koukata kisakeskuksen notkuvan tarjoilupöydän kautta. On myös sallittua koukata vaikka kioskin, kaupan tai ravintolan kautta jos alkaa huikoa. Huomioitavaa on että pitkänmatkan suoritus käydään pimenevässä illassa.
Yhteislähtö klo 12.00

Muita vastaavia tapahtumia