Siirry sisältöön

Hoitava sauna -ilta

Hoitava saunailta sopii kaikille saunasta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.
Tule kokemaan kokonaisvaltainen saunaelämys RUNO Hotel Porvooseen 12.10.2022 klo 18-20.
Huipputason hotellielämys yhdistettynä ainutlaatuiseen Terhen saunahoitopakettiin luovat täydelliset puitteet pienelle irtiotolle arjen keskellä.
Terhenen pohjana on syvä kunnioitus suomalaisia terveysvaikutteisia perinteitä kohtaan. Uskomme ihmiseen mielen, kehon ja hengen kokonaisuutena sekä kauneuden parantavaan voimaan. Terhen vaalii tätä tasapainoa ja saunomiseen liittyviä elämyksiä.
𝐇𝐨𝐢𝐭𝐚𝐯𝐚 𝐬𝐚𝐮𝐧𝐚 -𝐢𝐥𝐭𝐚
Lippu 85 €/hlö ja tapahtuma myynnissä vain hotellin asiakkaille. Varaa huone etukoodilla TERHEN ja saat majoituksesta 15 % alennusta.
Lippu sisältää: Kahden tunnin saunominen, pyyhkeet, kylpytakin, tohvelit, laudeliinat, opastuksen, teetä ja pientä välipalaa, kolme erilaista saunahoitoa illan aikana sekä ihonhoitotuotteet.
𝐒𝐀𝐔𝐍𝐀𝐇𝐎𝐈𝐃𝐎𝐓
Syyskauden saunahoidot ovat:
• Hunajasuolapihlajanmarja -kuorinta
• Katajainen suolalakana, yhdessä katajaisen viileän jalkakylvyn kanssa
• Savikasvonaamio
Kaikki hoidot tehdään saunan lämmössä. Tapahtumassa on paikan päällä koulutetut saunaterapeutit, jotka opastavat illan hoidoissa. Saunan yhteydessä pääset tutustumaan Terhenen tuotteisiin ja testaamaan suomalaisen Circulove-tuotemerkin fermentoituja ja 100 % luonnollisia ihonhoitotuotteita.
*Saunatapahtuman liput ostetaan erikseen Terhenin verkkokauppasta.
*Majoitus varattavissa RUNO Hotellista.
*Ota mukaan suihkusandaalit ja uimapuku.
*Tapahtuma järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 10. Maksimi osallistujamäärä on 15. Jos tapahtumaa ei voida järjestää, rahat palautetaan.

Muita vastaavia tapahtumia