Siirry sisältöön

Elämän keskellä – hyväntekeväisyyskonsertti, jossa kuullaan puhuttelevia lauluja elämästä ja elämän puolesta

  • 23.08.2024
  • 18:00 - 19:30
Konsertti, jossa esiintyvät Mia Hafrén, Jonas Lemberg & Jonas Koivumäki, Rebecka Stråhlman, Eric-Olof Söderström, Janne Malmivaara ja muut.

Joukko lahjakkaita laulajia ja muusikoita tarjoaa lauluja, joissa on vahvat sanoitukset ja musiikki: elämästä, elämää varten, elämän keskellä.

”Mitt i livet” -konsertti on hyväntekeväisyyskonsertti ”Yhteinen vastuu” -varainhankintakampanjan hyväksi. Vuonna 2024 keräys auttaa nuoria, jotka kokevat syvää yksinäisyyttä tai ovat vaarassa syrjäytyä, menettää elämänsä hallinnan tai mahdollisuuden hyvään elämään Suomessa ja maailmalla. Konsertin aikana kerätään (keräys/mobiilimaksu) GA:n hyväksi.

Miksi ”Keskellä elämää”? Haluamme konsertin avulla antaa nuorille vahvemmat mahdollisuudet elää parasta mahdollista elämää, jotta he voivat kokea, että heillä on arki, jossa on toivoa herättäviä näkymiä. Samalla konsertti voi olla kiitollisuuden hetki siitä elämästä, jota me vähän vanhemmat olemme jo eläneet.

Konsertti on avoin kaikille, ja se on suunnattu erityisesti niille, jotka kokevat olevansa tavalla tai toisella elämänsä keskellä.

Järjestäjä: Porvoon ruotsalainen tuomiokirkkoseurakunta & Anna Henning

Muita vastaavia tapahtumia