Siirry sisältöön

Coca-Cola Joulurekka vierailee Porvoossa ensimmäistä kertaa  

  • 16.12.2022 16:00
  • Porvoon tori
  • maksuton
  • Alle 13-vuotiaat aikuisen seurassa

Coca-Cola Joulurekka kiertää Suomea nyt neljättä kertaa. Kansainvälisesti Joulurekka on vieraillut yli 300 kaupungissa. Porvoon torille tuhansin valoin koristeltu, 19-metrinen ikoninen Joulurekka saapuu 16.12. kello 16. Nelituntinen iloinen joulutapahtuma on osa kahdeksan paikkakunnan joulurekkakiertuetta, jonka tunnelmallinen päätepiste Porvoo on.

Jouluista tunnelmaa on luomassa myös paikallinen naiskuoro Lady Shave. Energinen barbershop-kuoro saapuu paikalle noin 15 laulajan kokoonpanolla.

Joulutapahtuman tölkkipanteilla tehdään hyvää – tuotot lahjoitetaan Hope ry:lle
Aiempina vuosina nelituntiseen joulutapahtumaan osallistuville kaikkein tärkeintä on ollut nähdä omin silmin televisiomainoksista tuttu joulurekka koko valoloistossaan ja kuvata itsensä sen vierellä. Tilaisuudessa jaetaan myös juomia ja tyhjillä tölkeillä voi osallistua hyväntekeväisyysrulettiin. Tölkkien kierrätyspanteista kertynyt tuotto lahjoitetaan Hope ry:lle. Vapaaehtoisvoimin toimiva Hope jakaa vähävaraisille perheille vaate- ja tavaralahjoituksia, sekä tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Illallinen Coca-Cola Joulurekassa
Tämä vuosi on ensimmäinen, kun joulutunnelmasta on mahdollista päästä nauttimaan joulurekan sisälle. Kiertueen ajan rekka on lastattu juomilla, mutta sen jälkeen sisälle loihditaan jouluinen salaisuus. Ainoa tapa nähdä ja kokea Coca-Cola Joulurekka sisältä on osallistua arvontaan. Kaksi neljän hengen seuruetta pääsee nauttimaan joulurekan sisätilojen tunnelmasta illallisella.

Illallisarvontaan voi osallistua Coca-Cola-applikaatiossa, CokeAppissa, 11.12. saakka. Yhteinen illallinen järjestetään voittajille 19.12. Pääkaupunkiseudulla järjestettävä joulurekkaillallisen tarkka pitopaikka on vielä salaisuus.

Jokaisessa joulurekkatapahtumassa voi CokeAppissä osallistua myös kolmen yllätyslahjan arvontaan. Voittajat saavat lahjat mukaansa paikan päältä.

Paikalle saapuvien kannattaa suosia julkista liikennettä ja jättää auto muille pysäköintipaikoille.
Markkinoinnin vastuullisuus on Coca-Colalle tärkeää, minkä vuoksi joulurekkatapahtumien, kuten muidenkin yhtiön tapahtumien, ikäraja on 13 vuotta. Nuoremmat ovat tervetulleita vanhempiensa kanssa.

Muita vastaavia tapahtumia