Siirry sisältöön

AVANTIN 39.SUVISOITTO – KOKO PERHEEN SUVISOITTO KONSERTTI: OPUS OTUS

  • 29.06.2024
  • 13:00 - 13:45
  • Tehdassali
  • 6,60-33,60€
Osta liput

Koko perheen Suvisoitto -konsertti: Opus Otus

Mangusti kohtaa kobran, rapu pissaa päästään, malluainen mölisee ja liito-orava etsii pesäkoloa. Kuka syö sulhasensa ja kenen hammas puree betonia?

Palkittua musiikkia, riemastuttavaa runofaktaa ja loisteliaita kuvia pienten otusten ja ötököiden ällistyttävästä elämästä! Villit ja viisaan humoristiset runot perustuvat kiehtoviin eläinfaktoihin ja 35 nykysäveltäjän tulkintoihin pienistä otuksista. Kitaristi Petri Kumela soittaa ja Laura Ruohonen lausuu Erika Kallasmaan upeiden kuvien värittäessä kokonaisuutta.

Suvisoiton lauantaissa luvassa on koko perheen konsertti, jossa taatusti riittää ihmeteltävää niin perheen pienimmille kuin aikuisillekin. Kaksikielinen konsertti pohjautuu Petri Kumelan ylistettyyn Pienet Otukset – Small Creatures -kokoelmaan, johon kymmenet säveltäjät eri puolilta maailmaa sävelsivät musiikkia kissaa pienemmistä otuksista ja sen pohjalta yhdessä Laura Ruohosen ja Erika Kallasmaan kanssa tehtyyn Finlandia Junior -ehdokkaanakin olleeseen Otus Opus (Zoologipoesi) -runokuvakirjaan.

Kesto n. 45 minuuttia, ei väliaikaa

Muita vastaavia tapahtumia